Grondwaterverlagingen

Manuele of machinale grondwaterverlagingen, droogzuigingen of bronbemalingen?

 

Boringen Librecht helpt jou verder bij de uitgraving van jouw toekomstige kelder of zwembad door tijdelijk en plaatselijk het grondwater te verlagen bij grondwerken!

Grondwaterverlagingen in Wetteren en omstreken

Grondwaterverlagingen – ook wel droogzuigingen of bronbemalingen genoemd – zorgen voor droge bouwputten en beperken het inschuiven van de zijwanden.

 

Boringen Librecht biedt zowel manuele als machinale grondwaterverlagingen aan, afhankelijk van de complexiteit van de situatie. In de streek van Wetteren, Gent en Brussel staan we bekend voor onze uitgravingen van kelders, regenputten, funderingen, zwembaden, vijvers en nutsleidingen.

 

Voor de drainage van de bouwputten, maken we gebruik van waterpompen. De pomp verplaatst het grondwater van de ondergrondse naar de bovengrondse buis. Uiteindelijk wordt het water afgevoerd naar riolen of grachten. Het is mogelijk om zowel monofasig elektrische pompen te plaatsen op een 220V lichtnet, als driefasig op 3x220V of 3x380V. Indien er geen elektriciteit aanwezig is, verhuurt Boringen Librecht een gekeurde en geluidsarme stroomgroep.

OP ZOEK NAAR EEN PARTNER IN PUTBORINGEN, DROOGZUIGINGEN, POMPINSTALLATIES OF GRONDWATERVERLAGINGEN IN OF ROND WETTEREN?

Wens je meer info over onze diensten? Of heb je interesse is een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!

Putboringen

Putten voor drinkwater, beregeningsputten of filterputten? We helpen jou aan water voor huishoudelijk gebruik, beregening, het opvullen van een zwembad en/of vijver, warmtepompen, drinkwater voor dieren, productieprocessen van bedrijven enz. Boringen Librecht biedt machinale boringen en manuele filterputten aan!

Pompinstallaties

Dompelpompen, fonteinpompen, onderwaterpompen, hydrofoorgroepen, centrifugaalpompen of regenwaterpompen? We bieden pompinstallaties en drukvaten tot aan het sanitair aan! De verkoop en de installatie van de installaties  gebeurt zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik door ons eigen team.