Pompinstallaties

Dompelpompen, fonteinpompen, onderwaterpompen, hydrofoorgroepen, centrifugaalpompen, regenwaterpompen of andere pompinstallaties?

 

Boringen Librecht verkoopt pompinstallaties en drukvaten en installeert deze aan de sanitaire voorzieningen!

Pompinstallaties in Wetteren en omstreken

Na het uitvoeren van een putboring kan Boringen Librecht ook instaan voor de verkoop en de installatie van pompinstallaties. Deze brengen het opgepompte water tot aan de hoofdaansluiting en naar eventuele verdere verdeelpunten.

 

De gekozen pomp hangt af van de situatie en van het type put. Voor ondiepere putten kiezen we bijvoorbeeld voor eenvoudig te installeren en compacte centrifugaalpompen. We bieden ook onderwaterpompen, waterbehandelingssystemen (zoals waterverzachters en filterinstallaties) en irrigatiesystemen aan. De pompen en drukvaten worden zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik aangeboden.

 

Boringen Librecht kan instaan voor de uitvoering van herstelwerken aan pompinstallaties en drukvaten. Je kan er ook voor kiezen om de pomp via ons aan te kopen, maar om de installatie zelf uit te voeren. We bieden onze pompinstallaties aan in de brede omgeving van Wetteren, Gent en Brussel.

OP ZOEK NAAR EEN PARTNER IN PUTBORINGEN, DROOGZUIGINGEN, POMPINSTALLATIES OF GRONDWATERVERLAGINGEN IN OF ROND WETTEREN?

Wens je meer info over onze diensten? Of heb je interesse is een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!

Putboringen

Putten voor drinkwater, beregeningsputten of filterputten? We helpen jou aan water voor huishoudelijk gebruik, beregening, het opvullen van een zwembad en/of vijver, warmtepompen, drinkwater voor dieren, productieprocessen van bedrijven enz. Boringen Librecht biedt machinale boringen en manuele filterputten aan!

Grondwaterverlagingen

Manuele of machinale grondverlagingen, droogzuigingen of bronbemalingen? Door tijdelijk en plaatselijk het grondwater te verlagen bij grondwerken, voorkomen we het vloeien van dit water in bouwputten of sleuven. Zo helpt Boringen Librecht jou verder bij de uitgraving van jouw toekomstige kelder of zwembad!