Putboringen

Putboringen voor drinkwater, beregeningsputten of filterputten?

 

Boringen Librecht helpt jou aan water voor huishoudelijk gebruik, beregening, zwembaden en/of vijvers, warmtepompen, drinkwater voor dieren, productieprocessen van bedrijven enz.

Putboringen in Wetteren en omstreken

Boringen Librecht heeft jarenlange ervaring in putboringen, zowel voor putten voor drinkwater als voor beregeningsputtenĀ in en rond Wetteren, Gent en Brussel.

 

Bij elke putboring wordt er rekening gehouden met de samenstelling van de grond om de diepte van de boring te vast te leggen. Deze diepte bepaalt de kwaliteit van het water (hoe ijzerhoudend het water is), en dus de toepassingsmogelijkheden. In de eigen streek rond Wetteren en Gent worden er in de zandgrond naast machinale boringen ook manueel filterputten geboord tot een maximale diepte van 15 meter.

 

Onze putboormachine is compact, gemakkelijk verplaatsbaar en het rupsonderstel garandeert een minimum aan beschadiging van de oprit of het gras.

Na het uitvoeren van de putboringen biedt Boringen Librecht ook de verkoop en de installatie van pompinstallaties aan.

OP ZOEK NAAR EEN PARTNER IN PUTBORINGEN, DROOGZUIGINGEN, POMPINSTALLATIES OF GRONDWATERVERLAGINGEN IN OF ROND WETTEREN?

Wens je meer info over onze diensten? Of heb je interesse is een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren!

Grondwaterverlagingen

Manuele of machinale grondverlagingen, droogzuigingen of bronbemalingen? Door tijdelijk en plaatselijk het grondwater te verlagen bij grondwerken, voorkomen we het vloeien van dit water in bouwputten of sleuven. Zo helpt Boringen Librecht jou verder bij de uitgraving van jouw toekomstige kelder of zwembad!

Pompinstallaties

Dompelpompen, fonteinpompen, onderwaterpompen, hydrofoorgroepen, centrifugaalpompen of regenwaterpompen? We bieden pompinstallaties, drukvaten en de nodige aansluiting aan! De verkoop en de installatie van de installaties gebeurt zowel voor huishoudelijke als industriƫle doeleinden door ons eigen team.